Då var vi hemma igen!

Äntligen är Snerra på plats, hemma i Stålebo! Det har varit en lång dag i stallet, vi kom till Eskilsby vid nio och åkte från Stålebo vid halv sex. När vi kom dit imorse packade vi resten av sakerna som skulle med och sen lastade vi på hästen och gud så duktig hon var! Bara gick på transporten helt utan att tveka en sekund, fantastisk häst vi har fått!
Inte särskillt spänd var hon när vi kom fram heller, tittade lite men sen upptäckte hon att det fanns lite gräs i hagen, något hon inte ätit på lääänge. Ett litet matvrak är vad hon är.
Det känns så härligt att ha en egen häst igen. Ser fram emot att rida och mysa i skogar täckta av vitsippor, att rida långturer med bad på sommaren, härliga skogsturer i färgglad solnedgång på hösten och kalla vintergalopper i snön! Hoppas verkligen inte att hon skadar sig igen utan att hon håller så länge som möjligt. Älskar ju den lilla tjejen. Tror hon ska trivas i Stålebo och att hon ska hitta goa kompisar i hagen.
Är så lycklig just nu! Imorgon ska jag och mamma till stallet igen och gå en lite längre promenad med Snerra så att hon får se sig om lite på ridvägarna. Men nu ska jag äta, är så fruktansvärt hungrig :)
.
Bild från i vintras på vår fina Snerra!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0