Sweet dreams

Idag har i stort sett ingenting blivit som planerat. Allt har blivit helt upp och ner och ar tvungen att göra mängder av saker på ett helt annat sätt en vad jag tänkt, så kan det gå ibland...
Nu är det i alla fall snart sov-time för mig behöver mycket sömn för att orka med en heldag i skolan med läxor. Saknar lite att fota nu faktiskt, har inte hunnit med det på en evighet... Vill ha nya ekipage att fotografera! Utvecklas mer och lära mig ljuset.
 
Allt och inget inlägg?!
 
 

Lektion barbacka

Red lektionen för Suss barbacka, så skönt att kunna göra det. Lite skönare än att rida i den sadeln som jag lånar. Tränade halvhalter, samling, tölt och galoppfattningar. Han med mycket och kul var det!
Kiljan var på riktigt bus och lekhumör idag (typiskt honom att pricka in de dagarna när man ska ha lektion, hehe) och tog ett antal rejs i hagen med bocksprång och bakutsparkar, så söt är han när han springer så där. Även om det kan vara lite jobbigt att traska runt där i hagen med en häst springandes runt sig...
 
Efter dagens lektion, tror inte det syns men han var inte lite lerig under magen... 

There are no words for true love

Kiljan var helt underbart, underbar när jag red idag. Väldigt lyhörd och riktigt fin kort tölt emellan åt också, energisk trav och efter ett tag blev också galoppen rundare än vanligt! Älskar min pålle, finns inga ord.
Provred också en sadel som vi har köpt (vet därremot inte om vi kommer behålla den, får se...) den var superskön och man kom åt hästen jättebra, Kiljan lyssnade i alla fall mycket bättre. I morgon blir det lektion för mig och Kiljan, Suss kommer och man brukar alltid vara lika nöjd efteråt.
 

Asiatisk middag

Jag älskar verkligen att prova på nya smaker och gå på restaurang, alltid lite inspirerande och man blir lite sugen att åka till Asien efter att ha varit på en miniresa dit genom att äta deras mat.
Älskar verkligen den asiatiska maten, såser och kryddor. Fick en ny favoriträtt igår, helt klart! Det var ett asiatiskt bröd (som såg ut som en degklump, haha) som man fylde med kött, ris och syltad lök och gurka, supergott verkligen. Kommer inte ihåg vad det hette nu därremot, allting hade så konstiga namn!
 
 
 
 
 

Sticker till träning

Nu drar jag iväg till träning med Tea, blir första gången för mig att gå på pass. Får se vad jag tycker. Vill ju ha något alternativ till att springa när det blir kallt. Fast vill ändå springa hela vintern också, kanske ska satsa på att köpa joggingskor med broddar, haha. Vem vet? Nej, nu låter jag ju värsta ambitiös...
Tjaooo, blir föresten lite bilder ikväll från det fina restaurangbesöket jag var på igår!
 
 

hallå i den lille lådan

Det var ju inte ett litet tag sedan man skrev här nu precis... Blev lite sugen på att skriva, och då ska man ju inte låta bli.
Träffade på en liten älg idag när jag red, barbacka och allt. Kiljan verkligen avskyr älgar, växlar till extrem right-brain introvert som ligger så nära gränsen till explosion (right-brain extrovert) så det bästa man kan göra är att hoppa av och börja traska. Så går man några hundra meter och så är han lugn igen.
Tog med kameran till stallet idag också, första gången på länge. Så det blev lite bilder, inget jätte wow precis. Ganska tråkigt ljus och alla hästar envisades med att titta ner i gräset istället för in i linsen...
 
Mysla smög sig till med en liten fin pose i alla fall

RSS 2.0